Wednesday. 17.04.2024

Nykymaailmassa naisen seksuaalisesta nautinnosta puhuminen ei ole enää tabu.

Modernit naiset vaihtavat kokemuksia eri seksivälineistä ja asiasta keskustelemisesta on tullut täysin arkista.

Siinä missä takavuosina dildo naisen yöpöydän laatikossa saattoi paljastuessaan olla häpeän aihe, ei nykyisin asiassa ole mitään ihmeellistä.

Naisille suunnattujen seksilelujen myynti on viime vuosien aikana ollut jyrkässä nousussa, eikä näytä siltä, että myynnin huippua olisi vielä saavutettu.

Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia yleisimpiä naisille suunnattuja seksivälineitä.

Dildot ja vibraattorit

Yleisin seksiväline naisilla on edelleenkin dildo, eli hieromasauva.

Dildoja löytyy kaiken värisinä ja kokoisina sekä useassa eri muodossa. Niitä löytyy myös monista eri materiaaleista valmistettuna, kuten silikonisina, TPE / TPR -kumisina, kovamuovisina ja lateksisina.

Dildoja on mahdollista hankkia myös lasisina. Näyttävä lasidildo valmistetaan tavallisesti sirpaloitumattomasta lasista, joten se ei pirstaloidu tavallisen lasin tapaan ja on turvallinen käyttää. Lasidildo on erittäin helppo puhdistaa. Metalliset dildot ovat kaikkein kestävimpiä ja materiaali on erittäin hygieeninen. Lasisia ja metallisia dildoja voi viilentää tai lämmittää haluttuun lämpötilaan.

Vibraattorilla tarkoitetaan värisevää hieromasauvaa. Niissä on pieni moottori, joka laittaa sauvan värisemään.

Ne ovat erittäin suosittuja, koska värinät tehostavat stimuloivaa tuntumaa, ja halutessaan värinän voi tietenkin kytkeä pois päältä, jolloin vibraattori toimii tavallisena dildona.

Satisfyer

Eräitä viime vuosien suosituimpia naisten seksivälineitä ovat ehdottomasti Satisfyerin paineaaltokiihottimet. Kyseessä on sykkivä ja imevä klitoriskiihotin, jonka suutin asettuu klitoriksen ympärille, mutta ei ole suorassa kosketuksessa klitorikseen.

Satisfyerin suosituin malli, Satisfyer Pro 2 tarjoaa peräti 11 eri imuvoimakkuutta.

Paineaaltokiihotin onkin saanut lempinimen orgasmitehdas, sillä tavallisista klitoriskiihottimista poiketen sen stimuloiva vaikutus yltää painaaltojen avulla paljon syvemmälle. Myös sykäyksittäinen liike tuntuu erilaiselta kuin värisevissä klitoriskiihottimista.

Satisfyer on ollut yksi Suomen suosituimmista seksilelumerkeistä jo useamman vuoden ajan, eikä mikään ei viittaa siihen, että se joutuisi lähivuosina luopumaan valta-istuimestaan.

Muut seksilelut

Kuten aiemmin tässä artikkelissa mainittiin, naisten seksileluja myydään nykyään erittäin paljon, kun aiheeseen liittyvät tabut ovat hälventyneet.

Suosio on luonnollisesti myös kiristänyt kilpailua ja kiristynyt kilpailu puolestaan takaa sen, että markkinoille tulee jatkuvasti uusia tuotteita.

Suosittuja naisten seksileluja ovat esimerkiksi klitorisvibraattorit, lantionpohjan lihaksia vahvistavat ja tuntoherkkyyttä lisäävät geishakuulat ja luonnollisesti anaaliseksistä pitäville naisille (ja miehille) anustapit ja -dildot.

Erityisen suosittuja ovat liukuvoiteet, jotka vähentävät kitkaa sekä sooloseksissä, seksilelujen kanssa että yhdynnässä. Liukuvoiteita on eri makuisia ja markkinoilta löytyy myös lämpeneviä ja viilentäviä liukuvoiteita. Niiden koostumus ja liukuominaisuudet eroavat myös toisistaan, joten jokainen löytää varmasti parhaiten itselleen sopivan liukuvoiteen.

Moderni nainen ja seksivälineet